Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste jongen (11) uit Lelystad na urenlange zoektocht weer terecht

Vermiste jongen (11) uit Lelystad na urenlange zoektocht weer terecht

112

20 apr 2022, 21:22

De 11-jarige jongen die woensdag urenlang vermist was in Lelystad, is weer terecht. Hij is in goede gezondheid gevonden door een omstander, meldt de politie op Twitter.

De jongen vertrok woensdagmiddag op zijn fiets vanaf de Geldersehoek in de Zuiderzeewijk en was sindsdien spoorloos. De politie startte direct een grootschalige zoektocht naar het jongetje. Agenten liepen door de straten en vanuit de lucht werd er gezocht met drones en een helikopter. Ook wandelaars zochten mee in een bos in de omgeving.

Twee Burgernetmeldingen

Om 17:30 uur werd een eerste Burgernetmelding uitgestuurd met een signalement van de jongen. Een tweede Burgernetmelding volgde om 19:45 uur waarin mensen die de jongen hebben gezien werden gevraagd 112 te bellen.

De wijkagent bedankt iedereen voor hun hulp in de zoektocht naar de jongen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.