Terug

Volg Hart van Nederland

Groep van dertig jongeren omsingelt, bedreigt en bekogelt agenten met vuurwerk

Groep van dertig jongeren omsingelt, bedreigt en bekogelt agenten met vuurwerk

112

1 jan 2023, 14:58

Politieagenten in het Zuid-Hollandse 's Gravendeel zijn tijdens oudejaarsnacht ingesloten door een groep van dertig jongeren. Ze werden bedreigd en met vuurwerk bekogeld. Drie mensen zijn aangehouden, één agent raakte lichtgewond.

De auto's van de politie konden niet wegrijden van de groep, omdat de jongeren kraaienpoten voor de wagens hadden gelegd, bedoeld om banden lek te prikken als ze er overheen zouden rijden. De groep gooide vuurwerk naar de ingesloten agenten en iemand bedreigde hen met een ploertendoder, een verboden wapenstok. De groep kon uiteindelijk uit elkaar gedreven worden na ingrijpen van de Mobiele Eenheid.

De drie die zijn opgepakt zijn volgens de politie mannen van begin twintig en komen alle drie uit 's Gravendeel.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.