Terug

Volg Hart van Nederland

Gezin ontsnapt aan vlammenzee nadat ze op metalen obstakel op weg botsen

Gezin ontsnapt aan vlammenzee nadat ze op metalen obstakel op weg botsen

112

20 juli 2022, 19:05

Een Nederlands gezin is woensdag in België door het oog van de naald gekropen. Bij een ongeluk zijn ze hun auto en caravan kwijtgeraakt.

Aan boord van de auto was een echtpaar met hun kind. Ze zouden over een 'twistlock' zijn gereden, schrijft Het Nieuwsblad. Dat is een metalen onderdeel waarmee een container kan worden vastgeklemd op de oplegger van een vrachtwagen. Door de klap aan de onderkant van de auto verloor de bestuurder de macht over het stuur. Ook brak de carterpan van de auto. Al snel stonden zowel de auto als de caravan in brand.

Tweede auto

Het gezin ontsnapte snel uit de auto. De auto en caravan zijn volledig uitgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen. Ook een Noorse automobilist reed overigens over de plaat heen. Die auto raakte zwaar beschadigd. Ook die bestuurder kwam er zelf zonder kleerschuren vanaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.