Terug

Volg Hart van Nederland

Gewonde gevallen bij beroving in Hoensbroek, mogelijk ook geschoten

112

7 jan 2023, 08:41

Bij een beroving op de Hoofdstraat in Hoensbroek is in de nacht van zaterdag op zondag een 39-jarige Heerlenaar gewond geraakt. Mogelijk is tijdens de beroving in de Limburgse plaats ook geschoten. Dat meldt de politie op Twitter.

Rond 01.00 uur kwam een melding binnen bij de politie van een ruzie waarbij knallen zijn gehoord. Daarop is de politie met een aantal eenheden ter plaatse gegaan.

Geslagen

Het slachtoffer was met een voorwerp geslagen en raakte gewond. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het slachtoffer wist de politie nog te vertellen dat hij door twee verdachten is bedreigd.

Het is niet bekend wat de twee verdachten hebben meegenomen. De politie is op zoek naar de twee die op de vlucht zijn geslagen. De politie heeft een burgernetmelding uitgedaan met een signalement.

Signalement

De ene verdachte is 1,85 meter lang, tenger en draagt een capuchon. De ander is 1,75 meter, ook tenger, blank en draagt een blauwe jas en heeft opvallende blauwe ogen. De politie roept mensen die meer weten op zich te melden.

Wat de aard van de verwondingen van het slachtoffer is, is niet bekend.

Beeld: Track88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.