Terug

Volg Hart van Nederland

Gewapende overval op tankstation in Roosendaal door twee mannen

112

3 jan 2023, 07:18

De politie is op zoek naar twee verdachten van een overval op een benzinepomp in Roosendaal. De overval vond plaats op maandagavond, waarbij een van de daders de tankshop binnenkwam met een pistool terwijl de andere dader buiten bleef wachten.

Voor het personeel waren het angstige momenten, maar gelukkig raakte niemand gewond. In de winkel waren op het moment van de overval verder geen klanten aanwezig. De daders wisten de buit mee te nemen in een Albert Heijn-tas.

Volgens de politie zijn de overvallers getint en ongeveer twintig jaar oud. Ze droegen allebei donkere kleren, maar allebei met opvallende witte elementen. Eén dader droeg zwarte kleding en had aan beide kanten van zijn zwarte broek een opvallende witte bies. De tweede persoon droeg ook volledig zwarte kleding en had een zwarte pet op zijn hoofd, met op één zijde van de klep iets wits, aldus de politie.

De politie roept mensen op die meer weten of hebben gezien om contact op te nemen. Het onderzoek naar de overval is nog aan de gang.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.