Terug

Volg Hart van Nederland

Gewapende overval op McDonald's in Emmen, politie zoekt tweetal

Gewapende overval op McDonald's in Emmen, politie zoekt tweetal

112

10 jan 2023, 06:23

Twee mannen hebben maandagavond een McDonald's-restaurant in Emmen overvallen. Het tweetal kwam rond 22.15 uur de fastfoodtent aan de Hoenderkamp binnen en had een wapen bij zich. "Het is nog onduidelijk om wat voor een soort wapen het ging. Er zou een schot zijn gelost, wat zou kunnen duiden op een vuurwapen. Maar dat staat nog niet vast", zegt een politiewoordvoerster.

Of er iets is buitgemaakt, is nog onbekend. De woordvoerster kon niet vertellen hoeveel mensen er binnen waren ten tijde van de overval. De overvallers waren donker gekleed en hadden beiden een sporttas bij zich. De politie heeft onderzoek ingesteld en voert gesprekken met getuigen.

ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.