Terug

Volg Hart van Nederland

In woning gevonden man in Weert blijkt omgekomen door misdrijf

In woning gevonden man in Weert blijkt omgekomen door misdrijf

112

13 juli 2022, 17:40

De dode man die zondag in zijn huis in Weert werd gevonden is slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat concludeert de politie woensdag na uitgebreid onderzoek. Bovendien heeft er brand gewoed in de woning.

De man werd zondagavond gevonden in zijn huis aan de Vlasvenweg, buiten de Limburgse plaats. Hij leefde alleen in de woning. Inmiddels is er sectie op het lichaam verricht en volgens de politie wijst onderzoek erop dat het slachtoffer is omgekomen door een misdrijf. Over de doodsoorzaak en identiteit van de man worden verder geen mededelingen gedaan.

Opvallend detail is dat er in huis eerder brand heeft gewoed. Of die brand iets met de dood van de bewoner te maken heeft, kan de politie nog niet zeggen. Het nog onduidelijk wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. Om meer duidelijkheid te krijgen zijn er zo'n 25 rechercheurs op de zaak gezet. Getuigen worden ondertussen opgeroepen zich te melden.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.