Terug

Volg Hart van Nederland

Getuige heeft vermiste jongen Den Haag mogelijk gezien, onderzoek loopt

Getuige heeft vermiste jongen Den Haag mogelijk gezien, onderzoek loopt

112

22 okt 2022, 22:34

Een getuige denkt de vermiste Jayden (11) zaterdagmiddag mogelijk te hebben gezien in Leidschendam. De politie weet nog niet hoe geloofwaardig deze melding is. "Dat wordt nog uitgezocht", laat een woordvoerster weten. Een rechercheteam is op zoek naar de jongen. Hij werd vrijdagmiddag voor het laatst gezien aan de Fluitenbergstraat in Den Haag, niet ver van het Zuiderpark.

Jayden vertrok er om 15.00 uur op een grijze damesfiets bij zijn school, maar kwam nooit thuis aan. De politie maakt zich "ernstig zorgen" om zijn leven, zei een woordvoerder eerder. Om die reden is ook een amber alert verstuurd. Jayden is de roepnaam van de jongen, zijn eigenlijke voornaam is Brock.

De melding die de politie heeft gekregen ging over winkelcentrum Mall of the Netherlands. Hij is echter niet aangetroffen in het winkelcentrum in Leidschendam. Ook in de rest van Den Haag en omgeving wordt naar de jongen uitgekeken.

Zoektocht

Op diverse platforms heeft de politie zijn signalement verspreid, om zo de hulp van het publiek in te roepen. Zo staat de melding op de website Burgernet en hebben alle regionale eenheden van de politie het opsporingsbericht op Twitter gedeeld, met het verzoek erbij om 112 te bellen als iemand Jayden ziet. De jongen droeg volgens het bericht een zwarte jas met een bontkraag en schoenen van Nike.

Een amber alert wordt alleen verstuurd als de politie een vermissing zeer serieus neemt. De laatste keer dat een dergelijk bericht uitging, was afgelopen week toen de tienjarige Hebe uit Vught niet thuis was gekomen. Na een dagenlange zoektocht werden het gehandicapte meisje en haar 26-jarige begeleidster Sanne levenloos gevonden in een zwarte Kia Picanto in het water bij knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

ANP

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.