Terug

Volg Hart van Nederland

Fietser doodgevroren na val in sloot Brielle

112

17 dec 2022, 13:33

Een man is zaterdagochtend om het leven gekomen nadat hij met zijn fiets in een sloot aan de Hossenbosdijk in Brielle was terechtgekomen. Waarschijnlijk is de man gevallen en in het ijskoude water doodgevroren.

De man is na de val in het water door de kou bevangen. Hij werd rond 09:30 uur gespot waarna hulpdiensten hem nog uit het bevroren water probeerden te halen.

De politie weet niet met zekerheid of de man door de gladheid in het water was beland. De dijk is afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.