Terug

Volg Hart van Nederland

Zinloos geweld: Feyenoord-fans mishandelen andere Feyenoord-fans na de wedstrijd

112

8 mrt 2024, 16:14

Na de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente op zondag 28 januari (0-0), besloot een groep Feyenoordfans nog even een drankje te gaan doen in de stad. Wat een ontspannen moment had moeten zijn, veranderde al snel in een angstaanjagende confrontatie toen ze het gevoel kregen dat ze werden achtervolgd door een andere groep, vermoedelijk ook afkomstig van de wedstrijd en eveneens fans van de club uit Rotterdam.

In een poging om de achtervolgers af te schudden, besloten de vrienden zich te splitsen en versnelden ze hun pas. Maar de achtervolgers lieten zich niet afschrikken en renden hen achterna.

Zinloos geweld

De achtervolging resulteerde in een gewelddadige confrontatie waarbij de achtervolgers begonnen met slaan en schoppen. Wat een gezellige dag had moeten zijn, eindigde in een tragedie van zinloos geweld, aldus de politie op haar website.

Bekijk in onderstaande video bewegende beelden van de confrontatie:

De slachtoffers hebben diverse verwondingen opgelopen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. De politie is op zoek naar de daders.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Politie/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.