Terug

Volg Hart van Nederland

Ferrari met waarde van 350.000 euro crasht op A65, twee gewonden

112

13 mrt 2024, 16:07

Schade aan je auto in navolging van een ongeval is altijd verschrikkelijk, maar het doet nog meer pijn als het om een luxueuze Ferrari gaat, die ruim 350.000 euro waard is. Bij een ongeval dat plaatsvond op de A65 is dit doemscenario realiteit geworden. De auto is er slecht aan toe en de twee inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie vond het ongeluk plaats tussen 13.15 uur en 13.30 uur op de verbindingsweg vanaf de A58 naar de A65, ten hoogte van het Brabantse Berkel-Enschot.

Als je eigenaar bent van een mooie auto betekent dat dus niet dat je gegarandeerd altijd van je sportwagen kunt genieten. Vorig jaar juni vloog een prachtige Ferrari in brand in Blaricum:

Peperdure Ferrari uitgebrand in Blaricum
0:48
Peperdure Ferrari uitgebrand in Blaricum

Ferrari 488 SPIDER

De wagen in kwestie was een Ferrari 488 SPIDER uit 2018. De gemiddelde autoliefhebber weet dat dit een zeer waardevol voertuig is. De nieuwwaarde wordt geschat op zo'n 354.000 euro.

Brokstukken van de Ferrari liggen verspreid over de weg. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.