Terug

Volg Hart van Nederland

Explosie richt ravage aan bij woning in Nootdorp

112

7 dec 2022, 06:23

Een explosie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag flinke schade aangericht bij een woning aan de President Kennedylaan in Nootdorp. Ook vier andere woningen raakten door de knal beschadigd.

Rond 23.30 uur gaat een explosief af bij de voordeur van de woning. De bewoner van de naastgelegen woning zit op dat moment net op de bank zijn baby een flesje te geven, als ook bij hem een ruit eruit springt. Buurtbewoners zeggen een harde knal te hebben gehoord, waarna ze mannen zagen wegrennen.

Zeker vier woningen raakten beschadigd en ook een aantal geparkeerde auto's liep schade op. Wat er precies is ontploft bij de woning, wordt nog onderzocht.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.