Terug

Volg Hart van Nederland

Explosief oorzaak ontploffing bij woning in Utrechtse Tienhoven

Explosief oorzaak ontploffing bij woning in Utrechtse Tienhoven

112

3 juli 2022, 08:38

Een ontploffing bij een woning aan de Westbroekse Binnenweg in het Utrechtse Tienhoven in de nacht van zaterdag op zondag is veroorzaakt door een explosief, meldt de politie zondagochtend. Eerder werd een gasexplosie al uitgesloten, maar was nog niet duidelijk hoe de ontploffing was ontstaan.

De politie zegt uit te gaan van "een gerichte actie" en doet onderzoek naar het incident. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Volgens RTV Utrecht betreft het een chaletwoning op een park bij de Maarsseveense Plassen. De nieuwszender meldt dat in november vorig jaar daar ook al een chaletwoning uitbrandde en dat later een 41-jarige man uit Den Helder werd aangehouden op verdenking van brandstichting.

Beeld: Menno Bausch

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.