Terug

Volg Hart van Nederland

Ernstig gewonde bij schietpartij in Leeuwarden

Ernstig gewonde bij schietpartij in Leeuwarden

112

7 juli 2022, 20:55

In Leeuwarden is donderdagavond een ernstig gewonde gevallen door een schietpartij. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Hulpdiensten zijn ter plaatse en het slachtoffer zal worden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet op meerdere plekken in de buurt onderzoek. Op straat liggen meerdere kogelhulzen.

'Identiteit van slachtoffer nog onbekend'

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Aanvankelijk meldde de politie dat het slachtoffer werd gevonden in de Bachstraat, maar later bleek het om de Mozartstraat te gaan. Het schietincident vond plaats in de buurt, op de kruising van de Weberstraat en de Obrechtstraat.

De politie doet op meerdere plekken in de buurt onderzoek. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, worden door de politie opgeroepen zich te melden.

Hart van Nederland / ANP

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.