Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme schade aan winkelpand Rotterdam door exploderende deo

112

8 jan 2023, 09:16

In een winkelpand in de Tiendstraat in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een explosie geweest. In het pand is een stichting gevestigd die onder andere voedselpakketten voor behoeftigen regelt. De schade is enorm, zo zijn de ramen er volledig uitgeblazen en ligt de straat bezaaid met glas. Er is niemand gewond geraakt.

Wat er precies gebeurd is, bleef enige tijd een raadsel. In eerste instantie werd gedacht aan een explosief, maar uit onderzoek bleek de boosdoener een geëxplodeerde spuitbus deodorant. Volgens een woordvoerder van de politie is de spuitbus geëxplodeerd omdat het warm was in het pand, aldus een woordvoerder tegen Hart van Nederland.

Op Instagram valt te lezen dat de schok bij de stichting groot is. "Hoe moet ik dit verwerken als dit mijn grootste trots was", staat geschreven in een post.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.