Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen

112

4 jan 2023, 16:03

Tijdens de jaarwisseling heeft in Utrecht een enorme explosie plaatsgevonden op de kruising van de Topaaslaan en de Robijnlaan. De politie zoekt getuigen om te achterhalen wie erbij betrokken zijn geweest.

Ondanks het vele geluid van het vuurwerk, was twaalf minuten in het nieuwe jaar de enorme knal goed te horen in de omgeving. "Onder de bewoners is veel angst losgemaakt door de explosie", aldus de politie. De knal die tot in de wijde omtrek te zien en te voelen was, heeft grote schade veroorzaakt.

Mogelijk houdt de explosie verband met een inbraak op dezelfde avond in een tuinschuur aan de Topaaslaan, even verderop. De politie doet daar nu onderzoek naar.

Getuigenoproep

Mensen die ook voorafgaand de explosie iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Topaaslaan in Utrecht, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Ook wordt specifiek mensen gevraagd contact op te nemen als ze weten wie bij de knal betrokken is geweest. Bellen kan via 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook ontvangt de politie graag (camera)beelden via dit tipformulier. Beeld: Politie Utrecht

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.