Terug

Volg Hart van Nederland

Duikinstructeur overlijdt bij noodlottig ongeluk in zwembad Amstelveen

Duikinstructeur overlijdt bij noodlottig ongeluk in zwembad Amstelveen

112

16 okt 2022, 17:02

Een duikinstructeur uit Amsterdam is zondagochtend in een zwembad in Amstelveen zwaargewond geraakt na "een ernstig incident" en later op de dag in het ziekenhuis overleden, zo meldt de gemeente. Vermoedelijk is een persluchtfles ontploft.

Het zwembad werd ontruimd en de arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeluk, dat gebeurde tijdens een duikles in het instructiebad. Burgemeester Tjapko Poppens van Amstelveen: "Dit is een noodlottig ongeval. Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar de nabestaanden van het slachtoffer."

Slachtofferhulp en de GGD zijn ingeschakeld voor medewerkers en mensen die aanwezig waren bij het ongeluk. Bij duikvereniging Nemo, waar de man werkte, "is de verslagenheid na het incident groot", aldus de gemeente.

ANP

Beeld: Google Streetview

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.