Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken man valt passagiers lastig op vlucht naar Eindhoven

Dronken man valt passagiers lastig op vlucht naar Eindhoven

112

18 okt 2022, 16:42

Veel mensen drinken tijdens het vliegen iets om de zenuwen wat te bedaren, maar één passagier aan boord van een vlucht richting Eindhoven Airport was zo dronken dat hij eenmaal aangekomen meteen werd aangehouden.

Volgens de Marechaussee Brigade Brabant-Zuid hield de dronken man zich niet aan de aanwijzingen van de gezagvoerder. "De man was onder invloed van alcohol, viel overige passagiers lastig en bleef niet zitten tijdens het dalen toen de lampjes 'riemen vast' brandden", schrijft de Marechaussee op Instagram.

Na de aanhouding had de man een paar uur nodig om te ontnuchteren, waarna er een verklaring bij hem is afgenomen. "Na verhoor mocht hij weer gaan. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.