Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken man negeert waarschuwingen en valt in rioolput in Tiel

Dronken man negeert waarschuwingen en valt in rioolput in Tiel

112

30 juli 2022, 21:49

Een dronken man is zaterdag rond 18.00 uur in een open rioolput gevallen in Tiel. Volgens 112Rivierenland was de man meerdere keren gewaarschuwd maar liep hij toch door en viel toen in de put.

Aan het Plein in de binnenstad van Tiel werd zaterdagmiddag een vreemde penetrante lucht waargenomen. Om die reden is de brandweer op verschillende plekken bezig geweest met het spoelen van het riool. Ondanks afzetlinten waren de terrassen gewoon open.

Naar het ziekenhuis

De beschonken man negeerde die afzetlinten en zou meerdere keren zijn gewaarschuwd maar toch zijn doorgelopen. Nadat hij in de put tegenover grillrestaurant San Tiago was gevallen, was hulp snel ter plekke. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Inmiddels is de brandweer gestopt met het spoelen van het riool op het Plein. "Wanneer er binnen toch wat geroken wordt blijft het advies om te ventileren. De mensen op de terrassen wensen we nog een fijne avond", aldus de Veiligheidsregio.

Foto: Archieffoto van rioolput, ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.