Terug

Volg Hart van Nederland

Drietal aangehouden na mishandeling minderjarige maaltijdbezorger in Utrecht

Drietal aangehouden na mishandeling minderjarige maaltijdbezorger in Utrecht

112

3 okt 2022, 14:33

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Utrecht drie mannen aangehouden nadat zij een maaltijdbezorger hadden mishandeld. Het 17-jarige slachtoffer raakte daarbij bewusteloos, meldt de politie maandag.

Het drietal kwam rond 01.30 uur 's nachts uit een horecagelegenheid en kreeg ruzie met een man in de Koekoekstraat. Even later dwongen de verdachten de maaltijdbezorger te stoppen. Het slachtoffer werd van zijn fiets getrapt, geslagen en geschopt. Een voorbijganger die het slachtoffer te hulp schoot werd ook door het drietal mishandeld.

Poging tot doodslag

De mannen van 24, 26 en 27 jaar zijn later in de nacht aangehouden en worden verdacht van poging tot doodslag. Ze hebben allemaal de Poolse nationaliteit. Het is niet bekend waarom de mannen de maaltijdbezorger hebben mishandeld. Het slachtoffer is vanwege zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Beeld ter illustratie

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.