Terug

Volg Hart van Nederland

Drie gewonden bij ongeval op A16, spinnende auto knalt op pijlwagen

112

22 jan 2023, 11:36

Bij een heftige botsing op de A16 bij Moerdijk zijn zondagochtend drie personen gewond geraakt. Na de botsing tussen twee auto's raakten beide auto’s aan het spinnen. Daarbij raakte een van de voertuigen een pijlwagen. Bij het ongeval raakten geen wegwerkers gewond, meldt een politiewoordvoerder.

Het ongeval vond rond 05.20 uur plaats op de A16 richting Antwerpen, net voorbij de Moerdijkbrug. Daarbij klapte een 26-jarige automobiliste uit Ter Aar achterop de wagen van een 42-jarige man uit Rotterdam. Bij de vrouw uit Ter Aar zat ook nog een 18-jarige vrouw uit Utrecht in de auto. Beide auto's belandden uiteindelijk in de vangrail.

Onder invloed

De drie inzittenden van de voertuigen zijn naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het met ze gaat, kon de politiewoordvoerder nog niet zeggen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Wel vermoedt de politie dat de vrouw uit Ter Aar onder invloed was van alcohol.

Beeld: SQ Vision

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.