Terug

Volg Hart van Nederland

Dreumes (1) valt van bovenste verdieping flat in Tiel

Dreumes (1) valt van bovenste verdieping flat in Tiel

112

7 juli 2022, 08:11

Een jong meisje is vanaf grote hoogte van een appartementencomplex in Tiel gevallen. Het ongeluk gebeurde woensdagavond rond 21.50 uur aan de Ochtenstraat.

Veel spoeddiensten kwamen ter plaatse en ook veel bezorgde buurtbewoners liepen uit om hun steun te betuigen. Het jonge kind, dat volgens de politie een jaar oud is, viel vanaf een balkon aan de achterzijde van de flat naar beneden.

Meisje

Volgens een verslaggever ter plaatse zou het meisje vanaf de derde verdieping naar beneden zijn gevallen. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend, daar doet de politie onderzoek naar.

Het meisje is zwaar gewond geraakt bij de val. Ze is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.