Terug

Volg Hart van Nederland

Dode na frontale aanrijding op N59 bij Nieuwerkerk

Dode na frontale aanrijding op N59 bij Nieuwerkerk

112

28 apr 2022, 21:56

Bij een verkeersongeval op de Rijksweg (N59) tussen Nieuwerkerk en Oosterland is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.

Ter plekke kwamen een taxibusje en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde kort voor 16.00 uur. Vrijwel direct na de melding werd naast de ambulancedienst ook de politie en de brandweer opgeroepen. Enkele minuten later werd ook een traumateam opgeroepen. De helikopter landde in de buurt van het incident.

Eén persoon raakte gewond en moest worden gereanimeerd, alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke, meldt de politie. De andere betrokkene kon zelfstandig uit de auto komen en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.