Terug

Volg Hart van Nederland

Dode man in woning Hoogvliet omgekomen door misdrijf

112

27 dec 2022, 07:57

Een 36-jarige man in Hoogvliet is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt de politie. De man werd gevonden in een woning aan de Zilverschoon.

Het is rond het einde van de middag als de politie een melding krijgt van bekenden van het slachtoffer. De man lag in zijn woning en gaf geen reactie.

Toen de agenten bij de woning aankwamen, hebben zij meteen de Forensische Opsporing ingeschakeld. Kort daarna werd een TGO (team grootschalige opsporing) opgestart. Dit betekent dat er een team van minimaal twintig rechercheurs dit misdrijf onderzoekt.

Camerabeelden

Inmiddels is het onderzoek in volle gang. Er worden onder andere camerabeelden veiliggesteld en een buurtonderzoek gedaan. De politie vraagt daarbij ook mensen om hun opnameapparatuur te bekijken tussen 23 december en 26 december.

ANP

Beeld: Willem Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.