Terug

Volg Hart van Nederland

Dode man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf

112

6 juli 2022, 10:11

In het Overijsselse Hengelo is dinsdag een man onder verdachte omstandigheden overleden. Het slachtoffer werd gevonden in een auto, waardoor de politie in eerste instantie dacht aan een verkeersongeluk. Nu wordt er echter uitgegaan van een misdrijf.

De politie kreeg even voor 23.00 uur de melding binnen dat een auto die tegen lantaarnpaal zou zijn gereden op de Parallelweg Ls. Toen agenten ter plaatse kwamen was het slachtoffer al overleden. Er werd uitgegaan van een noodlottig ongeval. Uit het sporenonderzoek bleek echter "dat er wel meer aan de hand was", zegt een politiewoordvoerder tegen Hart van Nederland.

"Er bleek ook dat er was geschoten", aldus de zegsman, die verder niets kan zeggen over het incident. De politie doet momenteel nog onderzoek naar doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer. Verder worden er onder meer speurhonden en drones ingezet en is er ook een forensisch team aanwezig. De omgeving rond de auto is afgezet.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.