Terug

Volg Hart van Nederland

Dode man aangetroffen bij kinderdagverblijf Oldenzaal

Dode man aangetroffen bij kinderdagverblijf Oldenzaal

112

3 okt 2022, 18:24

Bij kinderdagverblijf Kiekeboe in Oldenzaal is het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht, maar volgens een woordvoerder van de politie ziet het er vooralsnog niet naar uit dat de man om het leven is gekomen door een misdrijf.

Een omwonende vertelt aan Tubantia hoe zij maandagochtend agenten richting Kiekeboe zag rennen en zich wild schrok. "Het is een enge gedachte, want je weet niet of het om een kind gaat. De politie zei al snel dat dat niet geval was."

Duits kenteken

In de buurt van het lichaam stond een auto met een Duits kenteken geparkeerd, ook die wordt onderzocht. Een buurtgenote vertelt aan de krant dat zij al haar vraagtekens had bij de auto, die ze al op zondag had gespot. Volgens haar was er in de buurt een paar jaar geleden sprake van drugsoverlast, maar dat is dankzij contact met wijkagenten "minder geworden, maar het blijft hier af en toe wel onrustig in de buurt". Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.