Terug

Volg Hart van Nederland

Dode in woning Sint Pancras is 79-jarige man, verdachte (76) opgepakt

112

5 jan 2023, 12:40

De politie heeft een 76-jarige man uit Sint Pancras aangehouden omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de dood van een 79-jarige man. Het slachtoffer, dat woensdag in een woning aan de Broeckerhoek in Sint Pancras werd gevonden, is waarschijnlijk voormalig raadslid Hendrik Vroegop, meldt NH Nieuws.

De politie kan de identiteit van de man nog niet bevestigen. De 76-jarige verdachte is ingesloten voor nader onderzoek. Vanwege de omstandigheden rondom het overlijden van de man is door de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. De politie doet momenteel onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden.

Getuigenoproep

De Broeckerhoek is een doodlopende straat gelegen naast het kanaal Omval Kolhorn-Alkmaar, met enkele oude boerderij. De politie roept op mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben dat mogelijk met de dood van de man te maken heeft op zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.