Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw (47) en zwaargewonde man (50) gevonden bij woning in Rotterdam

Dode vrouw (47) en zwaargewonde man (50) gevonden bij woning in Rotterdam

112

22 juli 2022, 08:55

Bij een woning in Rotterdam heeft de politie vrijdagochtend een dode vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen. Wat zich in de woning heeft afgespeeld wordt nog onderzocht.

De politie werd rond 07.05 uur gewaarschuwd. De vrouw is volgens de politie uit een raam gevallen van haar woning aan de Wolphaertsbocht in de wijk Charlois. Zij werd aan de voorkant van de woning gevonden. Reanimatie mocht niet meer baten. Het slachtoffer is de 47-jarige bewoonster.

Zwaargewonde man

Achter de woning werd een zwaargewonde man gevonden. Deze 50-jarige man, de andere bewoner, is naar een ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd in de woning, wordt nog onderzocht. De politie doet sporenonderzoek en spreekt met getuigen. Mensen die meer denken te weten over de zaak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Baby doodgestoken

Afgelopen zondag werd aan de Wolphaertsbocht een baby doodgestoken. Daarvoor zit een 22-jarige militair vast. De politie denkt dat er geen verband is tussen beide zaken.

ANP

Foto: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.