Terug

Volg Hart van Nederland

Dode (22) en twee gewonden door ongeval bij De Kuip

112

1 apr 2022, 06:48

In Rotterdam is vrijdagochtend een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel om het leven gekomen door een ongeval. Dat gebeurde op de Breeweg, vlak bij voetbalstadion De Kuip. Een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel raakten lichtgewond bij het ongeluk, meldt de politie.

Volgens de correspondent ter plaatse zijn er drie voertuigen betrokken bij het fatale ongeluk. Twee voertuigen knalden frontaal op elkaar, een derde voertuig is daarna nog geraakt.

Toegesnelde hulpdiensten

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om de inzittenden te bevrijden uit hun benarde positie. Voor de 22-jarige bestuurder kwam de hulp te laat, hij overleed in de ambulance. Twee andere personen raakten gewond, de aard van de verwondingen is niet bekend. De bestuurder en bijrijder van het derde voertuig bleven ongedeerd.

De twee voertuigen die betrokken waren bij de frontale crash zijn zwaar beschadigd. Het motorblok van een van de auto's is uit de wagen geslingerd en ligt meters verderop. Het puin eromheen bestrijkt een groot oppervlak.

Onderzoek

Het viaduct over het spoor dat aan de Breeweg ligt, is afgezet voor onderzoek. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Een woordvoerder van politie Rotterdam vertelt aan Hart van Nederland dat het nog niet duidelijk is of het ongeluk gebeurde door de gladheid. "Ook in Rotterdam was het wegdek wit, maar of dit een directe relatie heeft met wat er is gebeurd, zal moeten blijken." De politie kan ook nog niet vertellen wanneer de weg weer vrij wordt gegeven.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.