Terug

Volg Hart van Nederland

Deze man randde een vrouw aan in de trein, politie wil weten wie hij is

Deze man randde een vrouw aan in de trein, politie wil weten wie hij is

112

18 juli 2022, 22:26

De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt een vrouw in de trein te hebben aangerand. Het incident zou eind november vorig jaar hebben plaatsgevonden, maar maandag besloot de politie beelden van de verdachte vrij te geven.

De aanranding vond plaats in de trein van Breda naar Tilburg. Op bewakingscamera's is te zien hoe de dader op station Breda tijdens het roken contact probeert te leggen met het slachtoffer. Eenmaal in de trein zit hij, in een ogenschijnlijk lege coupé, direct naast het slachtoffer en probeert hij haar tegen haar wil in te betasten.

Op de website van de politie staan foto's en een video van de gezochte man. Mensen die een tip hebben, worden verzocht zich te melden.

Eerdere treinaanrandingen

Eerder vonden er op andere trajecten ook aanrandingen plaats. Begin juni werd een vrouw, terwijl ze sliep, betast in de trein tussen Lelystad en Almere. In mei werd een 19-jarige vrouw veertig minuten lang betast en aangerand in de trein van Amsterdam naar Alkmaar. Voor die twee incidenten zijn inmiddels wel verdachten opgepakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.