Terug

Volg Hart van Nederland

Derde verdachte aangehouden voor schietpartij die Siki Martina (31) fataal werd

Derde verdachte aangehouden voor schietpartij die Siki Martina (31) fataal werd

112

26 juli 2022, 11:54

De politie heeft maandagmiddag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij bij het Rotterdamse metrostation Coolhaven op zondag 10 juli, waarbij de 31-jarige rapper Siki Martina om het leven kwam.

De verdachte is een 32-jarige man uit Rotterdam. Eerder hield de politie al een 34-jarige man uit Steenbergen en een 31-jarige man uit Rotterdam aan. De drie mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident, aldus de politie.

De 32-jarige Rotterdammer zit in volledige beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Aankomende donderdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Over en weer geschoten

Bij de schietpartij werd "over en weer" geschoten tussen twee partijen bij het metrostation, aldus het OM. Martina overleed ter plaatse, hulpverleners konden niets meer voor hem doen. Van het incident zijn camerabeelden die onderzocht worden. Een donkere auto die na het schietincident wegreed bij het metrostation, werd later gevonden in Rotterdam-Ommoord met kogelinslagen erin.

Ter ere van Martina werd vorige week een lawaaitocht gehouden. Bekijk de reportage hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.