Terug

Volg Hart van Nederland

Derde man opgepakt na inrijden op politie in Oud-Vossemeer

112

26 dec 2022, 14:48

De politie heeft een derde persoon aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het inrijden met een onverlicht voertuig op agenten afgelopen zaterdag in Oud-Vossemeer (Zeeland). De politie meldde dat het gaat om een 32-jarige man uit Oud-Vossemeer die zich maandagochtend meldde op het politiebureau in Bergen op Zoom.

De politie loste zaterdagavond tijdens een controle een schot toen in de Veerstraat in Oud-Vossemeer een voertuig zonder verlichting op agenten was ingereden. De politie hield toen al een 24-jarige man uit Poortvliet en een 21-jarige man uit Oud-Vossemeer aan. Niemand raakte gewond door het incident.

ANP

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.