Terug

Volg Hart van Nederland

'Dennis Schouten nog altijd ondergedoken na vermeende bedreigingen'

112

4 apr 2022, 17:38

Presentator Dennis Schouten duikt nog steeds onder na de vermeende bedreiging afkomstig van zanger Charly Luske. Afgelopen woensdagvertelt Schouten in het programma Roddelpraat dat Luske relatieproblemen zou hebben. Een paar dagen later moest hij onderduiken omdat hij naar eigen zeggen 'indirecte bedreigingen' binnen had gekregen.

Ook denkt Schouten nog na over aangifte te doen tegen Charly Luske wegens bedreiging. Dat laat de presentator van Roddelpraat maandag aan het ANP weten. "We wachten komende week af, het hangt af van Charly's dreigementen of daden", meldt Schouten.

De programmamaker heeft wel al melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou krijgen van Luske. Schouten bevindt zich al een paar dagen op een ander adres vanwege de vermeende dreigementen. Ook heeft hij camera's bij zijn huis laten plaatsen, meldt hij. 

'Valselijk beschuldigd'

Luske ontkent dat hij Schouten heeft bedreigd. "Ik word er door Dennis Schouten valselijk van beschuldigd hem na de uitzending van afgelopen woensdag bedreigd te hebben of mensen op hem af te hebben gestuurd om hem te bedreigen. Dit berust volledig op onwaarheid", zo maakt Luske duidelijk.

Relatieproblemen

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van afgelopen woensdag. Daarin vertelden Jan Roos en Schouten dat Luske relatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde eerder vrijdag dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Jess en stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Schouten en Roos beloven in de uitzending van Roddelpraat van komende woensdag terug te komen op de zaak.

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Shownieuws.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.