Terug

Volg Hart van Nederland

Chinese toerist flipt door spacecake: 'Compleet de greep op de realiteit kwijt'

Chinese toerist flipt door spacecake: 'Compleet de greep op de realiteit kwijt'

112

24 apr 2022, 13:42

Een Chinese toerist in Lelystad zal voortaan twee keer nadenken voordat hij een plakje spacecake zal pakken. De man sloeg helemaal door en kon met grote moeite naar het ziekenhuis worden meegenomen.

De politie werd opgeroepen naar een hotel-restaurant langs de A6, waar drie Chinezen spacecake hadden gebruikt, meldt wijkagent Jurion Veenstra op Instagram. Eén van de mannen had een hele slechte trip, schrijft hij. "Hij kroop over de grond, deed zichzelf pijn en was de greep op de realiteit compleet kwijt."

Ziekenhuis

De ambulance werd opgeroepen. Maar de toerist was zo van de kaart dat hij moest worden geboeid, zodat hij zichzelf én de agenten geen pijn zou doen. "Hij vertoonde constant vluchtgedrag", schrijft de wijkagent.

Na een kort onderzoek door het ambulancepersoneel is de drugstoerist overgebracht naar het ziekenhuis in Almere. De politie reed mee in de ambulance om de orde te bewaren.

Beeld: Instagram/@wijkagent_boswijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.