Terug

Volg Hart van Nederland

Chauffeurs distributiecentrum Vomar slaan terug en blokkeren trekkers

Chauffeurs distributiecentrum Vomar slaan terug en blokkeren trekkers

112

4 juli 2022, 14:14

Boeren zijn niet de enige die kunnen blokkeren, zullen ze bij de Vomar in Alkmaar hebben gedacht. Om te voorkomen dat de boeren nog weg konden nadat zij een distributiecentrum hadden geblokkeerd, sloten medewerkers met vrachtwagens en auto's uit boosheid de wegen af.

Lees hier het laatste nieuws over de boerenacties.

Volgens het Noordhollands Dagblad is de tegenactie waarschijnlijk door leidinggevenden van Vomar opgezet, omdat trekkers geen hulpdiensten wilden doorlaten. Ook zouden de boeren een medicijnenbedrijf blokkeren dat hierdoor niets kan leveren.

Door de blokkade door het Vomarpersoneel is de situatie ter plekke nog chaotischer geworden, waardoor er nog minder voertuigen doorheen kunnen. Volgens de regionale krant staan vrachtwagens in een lange rij bij het distributiecentrum omdat ze niet wegkunnen. Ze staan daar met draaiende motoren om de koeling aan te houden.

Beeld: HFV/Glocalmedia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.