Terug

Volg Hart van Nederland

Buurman diep geroerd nadat dreumes (1) van flatgebouw valt: 'Heel verdrietig'

Buurman diep geroerd nadat dreumes (1) van flatgebouw valt: 'Heel verdrietig'

112

7 juli 2022, 14:38

Een huilend kind, een traumahelikopter en politieauto's en ambulances die met loeiende sirenes aan komen rijden. De Ochtenstraat in Tiel was woensdagavond in rep en roer nadat een 1-jarig kind van de bovenste verdieping van een flat naar beneden viel. "Wij dachten al dat het ernstig was, anders komt er geen traumahelikopter", weet een buurman.

Vanuit zijn deuropening vertelt de man hoe hij woensdagavond naar buiten snelde toen hij alle tumult op straat hoorde. En hij was niet de enige, veel andere mensen in de buurt gingen bezorgd de straat op. De grote vraag waarop hij nog altijd geen antwoord heeft: wat is er gebeurd?

"We hoorden een kind huilen en we zagen heel veel politie aankomen", vertelt de man aan Hart van Nederland. "Het is nooit leuk als je een kind hoort huilen, vooral niet als je merkt dat het vrij ernstig is", legt hij verder uit. "Wij dachten al dat dat zo was, anders komt er geen traumahelikopter."

Triest dat het ernstig is

Volgens een correspondent ter plaatse zou het gaan om een meisje dat van de vierde verdieping naar beneden is gevallen. Het kindje werd zwaargewond overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen. "Het duurde een hele tijd voor het kind met de ambulance werd afgevoerd naar het ziekenhuis", weet de buurtbewoner.

Hij noemt het triest dat het dat het ernstig is, met name omdat het een kind is. "Heel verdrietig vind ik het. Ik heb zelf ook kinderen en als ze aan je kinderen komen, dan komen ze aan jou." Hij wenst het kindje zelf en diens naasten het allerbeste toe.

De politie onderzoekt nog hoe het kindje ten val heeft kunnen komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.