Terug

Volg Hart van Nederland

Buurt geschokt na familiedrama in Dordrecht: 'Heel erg voor de kinderen'

Buurt geschokt na familiedrama in Dordrecht: 'Heel erg voor de kinderen'

112

15 juli 2022, 13:18

De buurt waar afgelopen nacht drie kinderen en een man zijn neergestoken is in shock. In een woning aan de Seringenstraat zijn drie kinderen van onder de tien jaar en een man van 53 jaar gestoken. Een vrouw van 39 jaar is aangehouden.

"De impact op buurt gigantisch", zegt onze verslaggever ter plaatse Leon Mastik. "De kinderen liepen vannacht bloedend naar buiten en werden geholpen door enkele buren. Andere buren meldden zich vrijdagochtend bij de afzetting en vroegen huilend aan agenten wat er was gebeurd. Van andere buren buiten de camera begrijp ik dat er de afgelopen weken meerdere keren een ambulance zou zijn geweest op het adres. Het is niet duidelijk of dat voor de aangehouden vrouw was."

Gestommel en geschreeuw

Een van de directe buren kreeg eerst niet veel mee van wat er gebeurde. "Niet veel, ik hoorde wel geluid her en der. Je denkt het zal wel. Het kunnen jongeren zijn die thuiskomen van het stappen. Ik hoorde een beetje gestommel, wat geschreeuw. Dit is een vrij rustige buurt, er gebeurt hier helemaal niks. Nu opeens gebeurt er zoiets, dat verwacht je niet. Het zijn hele aardige mensen, ze horen ook in de buurt. Je merkte helemaal niks aan ze. Ik sta hier dan ook met vraagtekens."

Ook andere buren zijn in shock van wat er zich heeft afgespeeld vrijdagnacht. "Het is een heel aardige man. Het is echt verschrikkelijk. Er zijn kinderen in het spel, dat is toch niet leuk. Het is een drama. Ik hoop dat het goed gaat met de mensen. Het is heel erg voor de kinderen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.