Terug

Volg Hart van Nederland

Bezopen automobiliste knalt op omgevallen lichtmast, verzet zich luidkeels tegen arrestatie

112

5 mrt 2022, 16:15

De politie heeft vannacht een vrouw aangehouden nadat ze dronken achter het stuur was gekropen. De automobiliste knalde met hoge snelheid op een lichtmast die in de middenberm stond op de N14 bij Wassenaar.

Een ander voertuig had eerder een eenzijdig ongeval veroorzaakt, waarbij de lichtmast was afgebroken en op het wegdek terecht was gekomen. De dronken automobiliste zag duidelijk niet dat de lichtmast de weg versperde. Ze nam de paal tijdens het rijden mee om vervolgens tot stilstand te komen.

Grote mond

De vrouw is door agenten aangehouden en vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Bij de aanhouding sputterde de vrouw tegen en vroeg ze zich hardop af waarom ze werd opgepakt. De automobiliste verzette zich zodanig dat ze door drie agenten naar het politiebusje moest worden begeleid.

Of de alcohol ook de oorzaak is dat de vrouw de lichtmast over het hoofd zag is niet bekend.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.