Terug

Volg Hart van Nederland

Bewoner vlucht dak op na woningoveral door nep-pakketbezorgers in Den Haag

112

20 dec 2022, 22:45

Toen de bewoner van een woning aan het Oscar Romeroplein in Den Haag dinsdagavond de deur opendeed voor twee zogenaamde pakketbezorgers van DHL, stond hem een nare verrassing te wachten. Ze waren er niet om iets af te geven, maar om hem te overvallen.

De bewoner is daarop het dak op gevlucht en zou daar een half uur hebben gezeten. De brandweer heeft hem met een hoogwerker van het dak gehaald.

De twee nep-pakketbezorgers zijn na de overval gevlucht. De politie heeft nog geen spoor van de twee verdachten. Ook is onduidelijk of de twee iets hebben buitgemaakt. "We zoeken: twee mannen, donker gekleed, één heeft een DHL-jas aan met helm. De verdachten zijn met de scooter vertrokken richting Laan van Mensenrechten in de richting van Park 't Hout."

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.