Terug

Volg Hart van Nederland

Bejaarde vrouw maakt smak omdat ze omver gedrukte lantaarnpaal over het hoofd ziet

Bejaarde vrouw maakt smak omdat ze omver gedrukte lantaarnpaal over het hoofd ziet

112

19 juni 2022, 11:16

De politie in het Overijsselse Nijverdal is naarstig op zoek naar de 'held' die dacht dat het leuk was om een lantaarnpaal omver te duwen. Een bejaarde vrouw had het lange voorwerp op de Grotestraat niet op tijd in de smiezen en maakte een flinke smak toen ze er met de fiets overheen reed. Ze raakte daarbij gewond.

Op Instagram heeft de politie Hellendoorn een getuigenoproep geplaatst. De agenten vragen zich in het bijschrift hardop af "welke 'held' zo stoer was om deze vernieling te plegen." Naast een oproep voor getuigen roept ze ook de dader of daders op om zich te melden: "Neem je ook verantwoordelijkheid voor de gevolgen?"

Bericht gaat verder onder de Instagrampost:

Niet gezien?

Onder het bericht zijn er mensen die reageren dat er een camera in de straat hangt en vragen de politie of daar misschien iets op te zien is. Onder een Facebookpost van een lokale nieuwtjespagina vragen inwoners zich vooral af waarom de vrouw de paal niet heeft zien liggen: "Ben ik de enige die denkt... Als je dit niet ziet, kan je beter niet meer fietsen."

Iedereen die meer weet wordt opgeroepen zich te melden bij de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of door een tipformulier in te vullen op de website van de politie.

Beeld: Politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.