Terug

Volg Hart van Nederland

Baldadige jongeren trekken spoor van vernieling door Bergeijk

Baldadige jongeren trekken spoor van vernieling door Bergeijk

112

13 juli 2022, 09:05

Een groep van vier jongeren heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een ravage achtergelaten in het Brabantse dorp Bergeijk. Onder andere plantenbakken en een hoogwerker moesten het ontgelden.

"Groene vingers hadden de daders in ieder geval niet", schrijft de politie Bergeijk, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden op Facebook. "Nadat de plantenbak van de gemeente te grazen werd genomen, werd er een hoogwerker vernield. En dat was blijkbaar ook nog niet goed genoeg, want de winkelkarretjes van de Jumbo lagen ook in de bossages."

Volgens de politie vonden de vernielingen rond 03.05 plaats op het Hof van Bergeijk. Mensen die iets hebben gezien of filmpjes of foto's van het voorval hebben, wordt opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-884.

Beeld: Politie Bergeijk, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.