Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist spoorloos na crash in bushokje

112

23 apr 2022, 08:43

De Rotterdamse politie is op zoek naar een automobilist die afgelopen nacht een bushokje kort en klein heeft gereden. Aan de grote hoeveelheid schade is op te merken dat het voertuig vermoedelijk met hoge snelheid het bushokje is ingereden waarna de auto op z'n kant is geraakt. Van de inzittende(n) ontbreekt nog ieder spoor.

Het ongeluk gebeurde in de vroege nacht van vrijdag op zaterdag op de Spinozaweg in de havenstad. De automobilist heeft zijn auto in een bushokje gereden. Het motorblok is daarbij op de rijbaan beland en een wiel met ophanging ligt op het fietspad. Ook ligt de straat bezaaid met glasscherven.

Naast het volledig gesloopte bushokje is ook een lantaarnpaal ernstig beschadigd. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt bij de crash.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.