Terug

Volg Hart van Nederland

Auto wordt gestolen met kinderen op de achterbank

112

9 sep 2023, 20:25

Een autodief heeft zich zaterdagmiddag in Valkenswaard misrekend. Hij pikte een auto met kano's erachter, maar op de achterbank bleek nog iets anders te zitten, namelijk twee kinderen.

De politie riep via Burgernet op om uit te kijken naar de zilvergrijze Toyota met de kinderen op de achterbank. Vrij snel na de melding werd de auto gevonden in Eindhoven, met de kinderen er nog in.

Volgens Omroep Brabant is de autodief nog altijd spoorloos, ondanks een grote zoekactie met onder meer een politiehelikopter. De dief zou een man zijn van ongeveer 50 tot 60 jaar met kort grijs haar. Hij zou zonder shirt rondlopen en is te herkennen aan een grote tatoeage tussen zijn schouderbladen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.