Terug

Volg Hart van Nederland

Auto volledig supermarkt Maastricht binnengereden en laat puinhoop achter

112

6 dec 2022, 09:17

Een opmerkelijk beeld bij een filiaal van supermarktketen Jan Linders in Maastricht: een auto is daar in de nacht van maandag op dinsdag volledig het pand binnengereden en achtergelaten. De politie gaat niet uit van een ramkraak.

Het incident vond plaats rond half vier in de ochtend. Op beelden is te zien dat er aanzienlijke schade is aan de voorzijde van het pand. De auto staat enkele meters de supermarkt ingeparkeerd. Daarbij zijn diverse zaken zoals stapels winkelmandjes geraakt.

Geen ramkraak

Bij het incident is niemand gewond geraakt, ook is er niemand bij het voertuig aangetroffen. Volgens de politie gaat het niet om een ramkraak omdat er niks uit de winkel meegenomen is. De auto is inmiddels weggehaald door een bergingsbedrijf.

De politie komt graag in contact met getuigen. Wie tips heeft mag contact opnemen via 0800 - 6070 of via het tipformulier op de website van de politie.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.