Terug

Volg Hart van Nederland

Auto vliegt door lucht na botsing en stort op Raymonds auto: 'Die Polo landde op mijn dak'

Auto vliegt door lucht na botsing en stort op Raymonds auto: 'Die Polo landde op mijn dak'

112

16 okt 2022, 23:03

De bestuurder van een Volkswagen Polo is gewond geraakt bij een botsing op de Brediusweg in Bussum. De auto raakte een boom en werd gelanceerd. Bij het neerkomen kwam hij op de rijdende auto van Raymond uit Nieuwegein: "Die Polo landde op mijn dak", vertelt hij na afloop.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur, vlak voor de stoplichten bij de kruising met de Amersfoortsestraatweg. De Volkswagen schampte een boom aan de kant van de weg. Raymond had de auto niet eens zien aankomen en hoorde ineens een klap op zijn dak. Daarna kwam de Volkswagen op zijn kant op het wegdek terecht.

Door de lucht

Vermoedelijk reed de Volkswagen met hogere snelheid en ging hij helemaal de lucht in. De auto van Raymond heeft namelijk van achteren geen schade, alleen aan zijn dak.

De bestuurder van de Volkswagen moest door de brandweer bevrijd worden uit zijn auto door het open te knippen. Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van een trauma-arts die met een traumahelikopter was gearriveerd. Raymond en zijn zoon kwamen allebei met de schrik vrij.

Beeld: Caspar Huurdeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.