Terug

Volg Hart van Nederland

Auto te water in Limburgse Heibloem, 19-jarige bestuurder omgekomen

112

17 jan 2023, 18:04

Bij een ongeval in het Limburgse Heibloem is dinsdagochtend een 19-jarige man om het leven gekomen. Het voertuig waar hij de bestuurder van was raakte bij de Staldijk om nog onbekende reden te water.

Het slachtoffer is afkomstig uit de gemeente Peel en Maas, schrijft de politie in een tweet. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten.

De tekst gaat verder onder de tweet:

Er zaten geen andere personen in het voertuig. De politie is nog bezig met onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Track'88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.