Terug

Volg Hart van Nederland

Auto rijdt stilstaande file in, gewonden en flinke vertraging op A27

112

6 juni 2024, 20:27

De A27 richting Almere is een tijdlang donderdag dicht geweest tussen Bilthoven en knooppunt Eemnes door een ongeval met meerdere voertuigen. Volgens een correspondent ter plaatse is een personenauto met vermoedelijk hogere snelheid op een stilstaande taxi gebotst.

Vanaf knooppunt Rijnsweerd is het verkeer omgeleid via Amersfoort, over de A28 en de A1. Het ongeval gebeurde rond 17.33 uur ter hoogte van de toerit naar Hilversum. Meerdere hulpdiensten gingen ter plaatse. De snelweg is een tijdlang helemaal afgesloten geweest, daarna is een rijbaan geopend. Hierdoor ontstond er een vertraging van een halfuur.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Stilstaande taxi

Een videocorrespondent ter plaatse meldt dat een personenauto met vermoedelijk hogere snelheid een stilstaande taxi heeft geramd. Passagiers van beiden auto's raakten gewond. Op videobeelden is te zien dat allebei de voertuigen flinke schade hebben opgelopen door het ongeval.

Wil jij Hart van Nederland op het startscherm van je telefoon?

Ben jij fan van de website van Hart van Nederland en wil je die standaard op het startscherm van je telefoon? Dat kan! Op deze manier download je Hart van Nederland op iOS of Android en heb je altijd een icoontje op je startscherm staan, net als andere nieuwsapps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.