Terug

Volg Hart van Nederland

Amsterdamse rapper verdacht van vermoorden eigen moeder

Amsterdamse rapper verdacht van vermoorden eigen moeder

112

8 dec 2022, 19:48

De Spaanse politie heeft Amsterdammer Dennis K. (26) opgepakt. Hij zou zijn eigen moeder hebben vermoord in een appartement in Spanje. Daar zou hij de 61-jarige vrouw hebben mishandeld en gewurgd.

Dennis K., een bekende in de Amsterdamse rapscene onder de naam Bofplace, werd gisteren opgepakt langs een Spaanse snelweg. Volgens lokale media zou hij onder invloed zijn geweest van drugs, was hij naakt en liep hij masturberend rond. Volgens de Spaanse politie verzette hij zich hevig tegen zijn arrestatie.

Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht. Duidelijk is wel dat zijn moeder naar Spanje zou zijn afgereisd, omdat de huisgenoten van Dennis K. haar hadden vertelt dat het niet goed met hem ging en dat ze vreesde voor hun eigen veiligheid. Een dag na aankomst werd het lichaam van de vrouw gevonden in de woning.

Neergeschoten

De rapper is een bekende van de politie. Zo zou hij in januari iemand hebben neergeschoten tijdens een feest in Suriname en liep er in Nederland een arrestatiebevel tegen hem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.