Terug

Volg Hart van Nederland

Amsterdamse politie tasert met mes zwaaiende man in scootmobiel

Amsterdamse politie tasert met mes zwaaiende man in scootmobiel

112

9 juni 2022, 09:30

Een opmerkelijke achtervolging in Amsterdam woensdag. Politieagenten zaten achter een man in een schootmobiel aan, die aan het zwaaien was met een mes. De politie moest uiteindelijk gebruik maken van hun stroomstootwapen, omdat de man niet luisterde naar het stopteken van de agenten.

Op Twitterbeelden is te zien dat vier agenten achter de man aanzaten. Handhavers hadden bij de politie gemeld dat de man in zijn onderbroek rondreed in een scootmobiel en met een mes aan het zwaaien was schrijft de Amsterdamse nieuwssite Amsterdam Actueel. Met pepperspray werd geprobeerd de man te stoppen, maar dat had geen effect.

De man werd uiteindelijk getaserd en viel daardoor op de grond. Hij kon daarna ingerekend worden. Hij is vervolgens overgedragen aan zorgpersoneel en wordt psychiatrisch beoordeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.