Terug

Volg Hart van Nederland

Agenten gewond tijdens aanhoudingen bij vechtpartij in Den Haag

112

21 jan 2023, 16:34

Een 33-jarige Hagenaar heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een politieagent mishandeld. Dat gebeurde na een melding van een ruzie op de Anslostraat in Den Haag. Dat meldt de politie. Een andere agent die ter plaatse kwam bij de vechtpartij raakte ook gewond.

Agenten ontvingen vrijdagnacht op zaterdagnacht rond 01.30 uur een melding van een vechtpartij op de Anslostraat. Er bleken meerdere mensen betrokken bij de ruzie. Bij het uit elkaar halen van de groep werd een politieagent aangevallen en raakte daardoor gewond. Een andere agent die op de melding afkwam, raakte gewond aan zijn been en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Na onderzoek bleek dat de agent langdurig letsel aan het been heeft opgelopen. Er zijn meerdere personen uit Den Haag aangehouden. Hoeveel is niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.